Ποδια εργασιας σαμαρακι Axion Cotton 135018

Axion Cotton SAΠοδια εργασιας σαμαρακι Axion Cotton 135018Χαρακτηριστικά:

  • Καπαρντίνα 65% πολυεστέρας/35% βαμβάκι (δυνατότητα για 100% βαμβάκι ή διαφορετική αναλογία υλικών) βάρος 165gsm (δυνατότητα για διαφορετικά βάρη)
  • 1 μικρή τσέπη στήθους ψηλά αριστερά, ιδανικό σημείο για λογοτύπηση ( δυνατότητα και για 2 τσέπες ψηλά)
  • 1 διπλή τσέπη εμπρός χαμηλά για τοποθέτηση αντικειμένων ή εργαλείων
  • Λαιμόκοψη ‘σαμαράκι’
  • Χρώματα: μπλε ρουά με πράσινο ρέλι
  • Σταθερό κλείσιμο δεξιά και αριστερά
  • Μεγέθη: από S έως XXL (δυνατότητα ειδικής κατασκευής για υπερμεγέθη)

Περιγραφή

Ποδιά εργασίας σαμαράκι Axion Cotton 135018 κατάλληλη για εταιρίες καθαρισμού και για τους κλάδους τροφίμων και εστίασης. Είναι ιδανική ποδιά εργασίας για διάφορες επιχειρήσεις των κλάδων τροφίμων και εστίασης όπως αρτοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ και παρασκευαστήρια αλλά και για επιχειρήσεις καθαρισμού, facility services κ.ά. Περιλαμβάνει σταθερό κλείσιμο δεξιά και αριστερά και προσφέρει προσωπική επιλογή στο μέγεθος του κλεισίματος. Υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθεί το λογότυπό σας στην ποδιά εργασίας με κέντημα ή τύπωμα. Η ποδιά εργασίας σαμαράκι Axion Cotton 135018 ράβεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της Axion Cotton στην Ελλάδα και υπάρχει μεγάλη ευελιξία ως προς την τελική μορφή της. Μπορεί να σχεδιαστεί σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες και ιδιαιτερότητες της επιχείρησής σας. Ενδεικτικά:

Ευελιξία σε χρώματα

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ύφασμα σε οποιοδήποτε χρώμα (πχ. άσπρο, μαύρο, γαλάζιο κλπ.), ώστε να ταιριάζει με την εταιρική σας ταυτότητα (λογότυπο, γραφιστικά στοιχεία, branding) και σε διαφορετικά βάρη σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Διαφοροποιήσεις χαρακτηριστικών

Επιπλέον, τα βασικά της στοιχεία μπορούν να αλλάξουν. Μπορεί, για παράδειγμα, να κατασκευαστεί με μία ή δύο μπροστινές τσέπες ψηλά καθώς και με μία διπλή τσέπη χαμηλά ή δύο ξεχωριστές τσέπες χαμηλά.

Ειδικές κατασκευές και λογοτύπηση

Υπάρχει τέλος η δυνατότητα για ειδικές κατασκευές (πχ. υπερμεγέθη) και βέβαια η δυνατότητα λογοτύπησης (logo με κέντημα ή τύπωμα) στην ποδιά εργασίας.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Μέγεθος:

, , , ,

Σύνθεση:

Μανίκι:

Μάρκα:

Τύπος:

Φύλο - Γένος:

γυναίκα