Πουκαμισο κοντομανικο Axion Cotton 117110 καμπρε

Axion Cotton SAΠουκαμισο κοντομανικο Axion Cotton 117110 καμπρε λεπτομέρεια τσέπης Χαρακτηριστικά:

  •  gsm
  • 100% βαμβάκι chambray (δυνατότητα και για chambray 80% βαμβάκι/20% πολυεστέρα στα 110 gsm)
  • Γαλάζιο (δυνατότητα και για άλλες αποχρώσεις όπως μπλε, τζιν ή μπλε/γκρι)
  • Κοντό μανίκι (δυνατότητα και για μακρύ μανίκι)
  • 2 τσέπες στήθους με καπάκι που κλείνουν με κουμπιά (για ‘αποθήκευση’ μικροαντικειμένων), όπου η μία τσέπη περιλαμβάνει θήκη για στυλό
  • Μεγέθη – από S έως XXXL (δυνατότητα ειδικής κατασκευής για υπερμεγέθη)

Περιγραφή

Πουκάμισο κοντομάνικο Axion Cotton 117110 καμπρέ κατάλληλο ως επαγγελματικό πουκάμισο για περιβάλλον γραφείου ή καταστήματος, εξυπηρέτηση πελατών και front desk στολή. Ιδανικό και ως διαφημιστικό πουκάμισο ή ρούχο promotion. Πιο δροσερό λόγω της μη ύπαρξης πολυεστέρα στο ύφασμα. Υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθεί το λογότυπό σας στο πουκάμισο με κέντημα ή τύπωμα. Το καμπρέ πουκάμισο 117110 ράβεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της Axion Cotton στην Ελλάδα και υπάρχει μεγάλη ευελιξία ως προς την τελική μορφή του. Μπορεί να σχεδιαστεί σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες και ιδιαιτερότητες της επιχείρησής σας. Ενδεικτικά:

Ευελιξία σε χρώματα και βάρη υφάσματος

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ύφασμα σε διάφορες αποχρώσεις όπως μπλε, τζιν ή μπλε/γκρι, ώστε να ταιριάζει με την εταιρική σας ταυτότητα (λογότυπο, γραφιστικά στοιχεία, branding) και σε διαφορετικά βάρη σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες (πχ. βαμβάκι 135 gsm ή 165 gsm).

Διαφοροποιήσεις χαρακτηριστικών

Επιπλέον, τα βασικά του στοιχεία μπορούν να αλλάξουν. Μπορεί να κατασκευαστεί με μία ή δύο μπροστινές τσέπες (ανοιχτές ή κλειστές με καπάκι) με ή χωρίς θήκη για στυλό. Επίσης μπορεί να κατασκευαστεί με κοντό ή μακρύ μανίκι.

Ειδικές κατασκευές και λογοτύπηση

Υπάρχει τέλος η δυνατότητα για ειδικές κατασκευές (πχ. υπερμεγέθη) και βέβαια η δυνατότητα λογοτύπησης (logo με κέντημα ή τύπωμα) στο πουκάμισο.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Φύλο - Γένος:

άνδρας