Μπλουζα πολο κοντομανικη διχρωμη Axion Cotton

Axion Cotton SAΧαρακτηριστικά:

  • 100% βαμβάκι βάρους gsm
  • Τρίκλωστο
  • Άσπρο με μπλε λεπτομέρειες σε μανίκια και γιακά (δυνατότητα συνδυασμού χρωμάτων που επιθυμείτε)
  • Μεγέθη – ανδρικά από S έως XXXL και γυναικεία από XS έως XXL (δυνατότητα ειδικής κατασκευής για υπερμεγέθη)
  • Δυνατότητα τοποθέτησης λογοτύπου με κέντημα ή τύπωμα

Περιγραφή

Μπλούζα πόλο κοντομάνικη Axion Cotton με διχρωμία σε μανίκια και γιακά. Είναι κατάλληλη ως επαγγελματική μπλούζα πόλο αλλά και ως διαφημιστικό μπλουζάκι για τις ανάγκες προωθητικών ενεργειών. Υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθεί το λογότυπό σας στο polo με κέντημα ή τύπωμα. Η κοντομάνικη μπλούζα πόλο με διχρωμία Axion Cotton ράβεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της Axion Cotton στην Ελλάδα και υπάρχει μεγάλη ευελιξία ως προς την τελική μορφή της. Μπορεί να σχεδιαστεί σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες και ιδιαιτερότητες της επιχείρησής σας. Ενδεικτικά:

Διαφοροποιήσεις χαρακτηριστικών

Τα βασικά στοιχεία της μπλούζας polo με διχρωμία μπορούν να αλλάξουν. Μπορούμε να την κατασκευάσουμε στο συνδυασμό των χρωμάτων που επιθυμείτε, ώστε να ταιριάζει με το λογότυπο και τα χρώματα του brand σας. Η διχρωμία μπορεί να γίνει σε ένα ή περισσότερα σημεία (πχ. μόνο στον γιακά, στον γιακά και στα μανίκια κλπ.).

Από μπλούζα πόλο εργασίας σε Μέσο Ατομικής Προστασίας

Η συγκεκριμένη μπλούζα μπορεί να κατασκευασθεί και με ανακλαστικές ταινίες, ώστε να ενταχθεί στα Μέσα Ατομικής Προστασίας των εργαζομένων της επιχείρησής σας.

Ειδικές κατασκευές και λογοτύπηση

Υπάρχει τέλος η δυνατότητα για ειδικές κατασκευές (πχ. υπερμεγέθη) και βέβαια η δυνατότητα λογοτύπησης (logo με κέντημα ή τύπωμα) στο πόλο υψηλής διακριτότητας.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Φύλο - Γένος:

unisex, άνδρας, γυναίκα