Ποιοί είμαστε

H AXION COTTON ABEE είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία. Εδρεύει στην Μεταμόρφωση Αττικής σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις  4000 τ.μ.

Ιδρύθηκε το 1936  ειδικευόμενη στο χώρο του υφάσματος & ενδύματος με καθετοποιημένη παραγωγή (κλωστήριο, υφαντήριο, βαφείο).

To 1994 δημιουργήθηκε η Axion Cotton safety & promo με στελεχωμένη μονάδα κοπής και ραφής για διαφημιστικά και επαγγελματικά ρούχα..

Axion Cotton Seal

.

Τι κάνουμε

Μελετάμε, σχεδιάζουμε και προτείνουμε σύγχρονες λύσεις για την ενδυματολογική ταυτότητα του προσωπικού σας. Κατασκευάζουμε διαφημιστικά και επαγγελματικά ρούχα, κατόπιν συγκεκριμένων προδιαγραφών, καλύπτοντας κάθε εξειδικευμένη ανάγκη του πελάτη. Αντιπροσωπεύουμε και εμπορευόμαστε ευρεία γκάμα σε διαφημιστικά ρούχα και δώρα, μέσα ατομικής προστασίας και προϊόντα μιας χρήσης. Καλύπτουμε κάθε ανάγκη λογοτύπησης των προϊοντων σας (μεταξοτυπία, στάμπα, κέντημα).

Τι προσφέρουμε

H ΑΧΙΟΝ COTTON SAFETY & PROMO μπορεί να καλύψει κάθε επιχειρησιακή σας ανάγκη σε:


Μεθοδολογία & Τεχνογνωσία

Η Axion Cotton έχει δημιουργήσει μία εξαιρετικά αποδοτική ροή εργασίας (operations workflow) με βάση την πολυετή εμπειρία της και την διαρκή επικοινωνία της με τους πελάτες της.

  • Κάθε επιχείρηση που εξυπηρετούμε έχει ως υπεύθυνο λογαριασμού ένα έμπειρο στέλεχός μας, το οποίο αναλαμβάνει όλη την επικοινωνία και την διαχείριση του λογαριασμού. Από μεμονωμένες παραγγελίες έως την ικανοποίηση εταιρικών αναγκών καθ’ όλη την διάρκεια του έτους, πάντοτε υπάρχει ένα γνώριμο πρόσωπο που θα φροντίζει για εσάς.
  • Καταλαβαίνουμε ότι κάθε επιχείρηση είναι ξεχωριστή και πάντοτε είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε λύσεις custom made. Πέραν από τα βασικά επαγγελματικά ρούχα, μπορούμε να κατασκευάσουμε και αρκετά αξεσουάρ για διάφορες χρήσεις (επαγγελματική, διαφημιστική, χορηγίες κλπ.).
  • Βασική μας επιδίωξη είναι η ανάδειξη του branding σας (λογότυπο, γραφιστικά, εταιρική ταυτότητα), ώστε να αναδεικνύεται η εταιρική εικόνα σας με τον καλύτερο τρόπο.
  • Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στην Αθήνα διασφαλίζουν τον έλεγχο σε όλες τις φάσεις της παραγωγής καθώς και σύντομους χρόνους παράδοσης της παραγγελίας σας.

Η τεχνογνωσία μας επεκτείνεται πέρα από τα επαγγελματικά και διαφημιστικά ρούχα και στα απαιτητικότερα Μέσα Ατομικής Προστασίας. Οι λύσεις που προσφέρουμε είναι πάντα εναρμονισμένες με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα (EN Standards) και είμαστε έτοιμοι να σας προτείνουμε το κατάλληλο προϊόν με τον καλύτερο λόγο απόδοσης ποιότητας/τιμής. Την τεχνογνωσία αυτή θέλουμε να την μοιραζόμαστε με τους πελάτες μας για να προχωρούν σε σωστές επιλογές και μέσω της απευθείας επικοινωνίας μας και βεβαίως με τους Χρήσιμους Οδηγούς της ιστοσελίδας μας, όπως για τα Μ.Α.Π.

..